Шоколадов сладкиш без захар и без глутен
Необходими продукти:
2 яйца
1 с.л. масло
2 с.л. мед
1/4 ч.ч. прясно мляко
сокът от един портокал
1 бр. настъргана ябълка
1/4 ч.ч. кокосово брашно
1/2 ч.ч. оризово брашно
2 с.л. какао
1 ч.л. сода
орехи, стафиди, ягоди
Начин на приготвяне:
В купа сложих яйцата маслото, прясното мляко и меда и разбих с тел. Добавих сокът от портокал и настърганата ябълка. Добавих сухите съставки и дообърках, добавих стафидите. Изсипах на хартия за печене. Нареди орехите и ягодите. Пекох на 200 градуса с вентилатор за около 35 минути.
0 коментара