Прясно зеле с наденички на фурна

Продукти:

наденички
1 глава лук
1 морков
1 зеле
олио
черен пипер
червен пипер
пресен магданоз
1с.л. брашно

Начин на приготвяне:


Запържвам наденичките нарязани на малки парчета в олио. Когато са готови ги изваждам и в същата мазнина задушавам лука и моркова, които са нарязани на ситно. Добавям нарязаното зеле, което съм намачкала със сол. Когато омекне, го изсипвам в тава и добавям наденичките. В чаша си правя каша от 1 ч.л. червен пипер и 1.с.л. брашно и малко вода и заливам зелето. Добавям пресен магданоз. Добавям 1 ч.ч. вода и слагам да се пече на 250 градуса с вентилатор за около 40 минути.





You Might Also Like

0 коментара