Пълнозърнести питки с разядки

Пълнозърнести питки с разядки

Питки:
Необходими продукти:
300 грама пълнозърнесто брашно
200 грама бяло брашно
190 мл топла вода
1/2 кубче мая
Щипка сол и щипка захар

Начин на приготвяне:
Всичко слагам в машината за хляб. Когато е готово тестото, оформят питките, втасват 30 минути, мажа с разбито яйце, поръчвам със сусам и пека 40 мин на 200 градуса. Когато ги извадя, ги мажа с масло и покривам с кърпа.


Разядките са
1 бр чушка, 1 бр авокадо, 100 гр сирене, сол, черен пипер и копър в чопъра.

Другата е хумус 

Третата са пълнени гъби със сирене, кашкавал и масло, печени във фраера

You Might Also Like

0 коментара